Op de website van ‘t Korennaer worden op verschillende plaatsen persoonsgegevens verzameld die door u vrijwillig werden verleend via onze website of e-mail. Door het verstrekken van uw persoonsgegevens geeft u aan ‘t Korennaer de uitdrukkelijke en ondubbelzinnige toelating om deze gegevens te verwerken. Deze persoonsgegevens worden in de bestanden van ‘t Korennaer opgenomen en worden niet aan derden doorgegeven.

Uw persoonsgegevens zullen worden gebruikt om op uw vragen of opmerkingen te reageren. Als u zich inschrijft voor het ontvangen van nieuwsbrieven of bepaalde evenementen, gebruiken wij uw persoonsgegevens om u de nieuwsbrieven toe te sturen, respectievelijk om u te registreren als deelnemer aan het evenement. Ook in het kader van onze commerciële relatie kunnen wij u informatie of uitnodigingen sturen. ‘t Korennaer kan uw persoonsgegevens ook verwerken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen. ‘t Korennaer verwerkt alleen die persoonsgegevens die in het voorkomend geval noodzakelijk zijn voor voornoemde doeleinden.

U beschikt over een recht van inzage en verbetering met betrekking tot uw gegevens, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. U kunt uw gegevens tevens laten verwijderen. Hiertoe kan u met ons contact opnemen op het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u niet langer informatie van ons willen ontvangen dan kunt u dit kosteloos aangeven op bovengenoemd adres.

 

 

 

Tip van de chef :

 

Trends 't Korennaer

NIEUWSBRIEF 't KORENNAER

 

 

PLAN ROUTE
VAKANTIE

Het restaurant is gesloten:

Donderdag 9 mei
Vrijdag 10 mei

Vakantie vanaf 18 juli tot en met 26 juli
Terug open vanaf zaterdag 27 juli.

Donderdag 15 augustus
Vrijdag 16 augustus

Vakantie vanaf 24 oktober tot en met 1 november
Terug open vanaf zaterdag 2 november.

SOCIAL MEDIA

 

 

 

LINKS

home reservatie
menu vacatures
events  
   

 

CONTACT

Nieuwkerkenstraat 4
9100 Nieuwkerken
03 / 778.08.45
info@korennaer.be

openingsuren :

’S Middags open vrijdag en zondag
’S avonds open op donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag
Vanaf 15 personen ook open op sluitingsdagen